Mallix harrastemaailma

Lehdet

Jokainen Mallix Harrastemaailma -lehti on tuhti, vähintään 52-sivuinen lukupaketti täynnä täyttä asiaa.

Käsittelemme muun muassa muovimalleja kaikilta kanteilta, unohtamatta radio-ohjattavia laitteita, lauta- ja miniatyyripelejä sekä näiden kanssa käytettäviä työtapoja ja -välineitä. Mukana myös uutisia, arvosteluja, uutuuksia ja kilpailuja.

Pidä huoli siitä, että et jää ainoastakaan numerosta paitsi, ja tilaa lehti kotiisi kannettuna.

2/2018 (11,80 €)

Kansikuva: Mallix 2/2018
Metallia pintaan osa 2
Mettallinhohtavaksi maalattu P-38 hävittäjä saa pintaansa monenmoisia vanhennuskäsittelyjä. Tavoitteena kun on kovassa käytössä kulunut lentokone.
Batmobile Tumbler
Uudemmissa Batman elokuvissa nähty Tumbler rakennetaan nyt 1/25 mittakaavan pienoismalliksi.
Real Colors maalisarja
Kokonaan uuden maalimerkin ilmestyminen markkinoille on melko harvinainen tapahtuma. Real Colors sarja on harrastajien parissa aiheuttanut melkoisen ennakkokuhinan. Sen vuoksi testasimme maalit kahden asiantuntijan voimin. Lue molemmat testiraportit niin tiedät.
Mersu Dual Combo
Eduard julkaisi Ilmavoimat 100 vuotta juhlan kunniaksi tuplapakkauksen suomalaisia Messerschmitt Bf 109 koneita 1/48 mittakaavassa. Tutkimme antaako paketin sisältö harrastajalle jotain uutta ja ennennäkemätöntä?
La Tour Eiffel
Eiffel torni on pienoismallien rakentajalle hieman harvinaisempi mallailukohde. Nyt sellainenkin rakennetaan.
Ultrakiiltoa mallin pintaan
Kaksikomponenttilakat ovat tuttuja oikeiden autojen parista. Nyt on julkaistu vastaavaa tavaraa myös pienoismallien maalaajille. Pakkauskoko on kätevä ja tavarakin laadukasta.
Sisäpintojen maalausta
Automallareille suunnatut kolme sisävärisettiä tarjoavat mukavan mahdollisuuden viimeistellä auton sisätilat valmiiksi valituilla, toisiinsa sointuvilla väriyhdistelmillä.
Uutuuksia
Paljon mielenkiintoista on taas putkahdellut markkinoille. Tamiyalta ilemstyi Goliath ja hieno kaiverrintyökalu. ICM:n SdKfz 251 Ausf.A on sekin sieltä mielenkiintoisimmasta päästä.

1/2018 (11,80 €)

Kansikuva: Mallix 1/2018
Sherman Ic firefly
Koostamme Tamiyan rakennussarjasta ja Black Dog muunnossetistä Hessian tape naamioinnilla varustetun Shermanin
Ratrod Deamarde
Miljoonalaatikon sisällöstä koottu Ratrod dia de los muertos vaikutteilla.
Metallin kiiltoa osa.1
Testailemme eri valmistajien metallimaaleja ja samalla muitakin viimeistelytekniikoita. Testipenkkinä Hobby Bossin P-38 Lightning.
Taistelulaiva Bismarck Osa XI
Projekti odottaa oleellisen tärkeän detaljointisetin ilmestymistä. Sitä odotellessa vanhensimme laivan rungon ja kansilankut.
ItPsv Marksman
Takomin Marksman sarjassa on joitakin puutteita, joiden korjaamista varten on ilmestynyt parikin resiinisettiä. Näiden avulla Marksman torni on myös siirrettävissä Leopardin rungolle.
Pantterin Vuosi
Tänä vuonna panssarimallareita hemmotellaan Pantteri aiheisten rakennussarjojen invaasiolla. Katselimme mitä onkaan odotettavissa.
Rekkaterveisiä Tallinnasta
Toomas Simon Tallinnasta on innokas rekkamallien rakentaja. Julkaisemme muutamia kuvia hänen hienoista töistään. Jatkossa toivomme saavamme myös muutaman rakentelukertomuksen lehteen.
Miniartin konekiväärit
Miniart julkaisi saksalaisia konekiväärejä sisältävän sarjan. Niistä ei ole ennestäänkään pulaa, mutta tutkailimme, josko sarja sisältäisi jotain oikeasti tarpeellista.

Webdesign: Tomi Mynttinen